Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2010.03.07. 20:41 vidrapeter

Húszonhét hetesen

Pénteken én voltam itthon az Ikrekkel, Barbara Eszterrel ment Budapestre mennyasszonyi ruhát nézegetni, a nyári esküvőre. Eszter húgomnak bekötődik a feje, több csokrot kapott már el, s beért az átok. :) Szóval pénteken egyedül a Babákkal, nem volt még ilyen. Barbara előre mondta már, hogy amilyen mázlista vagyok tutira nem lesz semmi hiszti. Nem is volt, mindketten a legaranyosabb, legkedvesebb formájukat hozták. Késő délután volt Barni részéről egy kisebb nyöszörgés.
Hétvégente általában én kelek reggel az Ikrekkel, ilyenkor nagyon élvezik, ha áthozom Őket az ágyunkba. Persze ezzel én már ki is szorultam, de öröm nézni, hogy élvezik az új helyet. Barbara még alszik mellettük, felfigyelve a Csemeték hangjaira.

Szombaton sütőtökkel bővítettük az étlapunkat. Az édeskés újdonságot jól fogadták, kétszer is jól laktak vele. Bevezettük az ebéd utáni, ágyban való alvást. Eddig általában a délutáni alvás egy-egy séta során volt. Igyekszünk mostanság pontos napirendbe terelni a mindennapok folyását.
Egyre többet trenírozzuk őket, hason ide-oda forgunk, ami nagyon tetszik nekik. Imádnak hasonfekve kihajtogatós színes könyvecskéket nézegetni. Panni pénteken egy hasra pördülés után visszafordult hátra. Barninál már korábban megesett ez egyszer, egyenlőre mindkét eset csak véletlen volt, nem tudatos cselekedet.

Azért a hason fekvés, a folyamatos homorítás ki tudja fárasztnai Pannit és Barnit, utána jól esik megpihenni, nézelődni hanyatfekve.

Van egy nagy kedvenc játék, amit mindketten szívesen bírtokolnak, naná, hogy csak egy van belőle. Panni szombat reggel kiszúrta az ominózus csörgős játékot Barninál. Kicsit eljátszadozott velem, majd más játékokkal, de folyamatosan szemmel tartotta a Barninál lévő csörgőt. Egyszer csak folyamatos sikítással, kezével történő csapkodással jelezte, most már elég. Nézve a játékot félreérthetetlenül mutatta mit szeretne. Bizonyítandó meg is kapta, nagy örömmel vette. Próbáljuk igazságosan megosztani köztük a nagy kincset.

Szólj hozzá!

Címkék: játék alvás etetés baba torna ikrek élmények


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr881817241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása