Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2013.10.14. 20:55 vidrapeter

Szükséges kellékeink

Elérkezett a pillanat, amikor ismét be kell mutatnunk a szundikendőink és egyéb nélkülözhetetlen fity-fenéink helyzetét és állapotát.
A mai napig is két Vau-val és két Nyuszival járunk-kelünk mindenfelé. Ha álmosak, ha nyűgösek, ha bármi "tragédia" éri Őket a megnyugvást büdös kis rongyaikba bújva találják meg kicsiny gyermekeink.
Szegény szundi-bundik már úgy néznek ki, hogy szégyelljük őket bárhol is mutogatni, időnként - nagy könyörgések mellett - tudjuk kimosni őket. Ilyenkor tömény folttisztítóban áznak pár percig, majd alapos öblögetés után elnyerik megfelelő illatukat. A tisztítás műveletei után azonnal repülnek befelé a szárítóban, mert kizárólag 1 órányit bírunk ki nélkülük. Hála Istennek ennyi idő alatt meg is száradnak és frissen, üdén máris az Ikrek arcához dörgölődznek.
A kettő rongy közül mindketten a régit - az elsőt - szeretik jobban, amelyek színe már alig felismerhető. Az újak csak kísértenek kellene, de éppolyan fontosak, mind öreg társuk.
A másik ilyen a dudi. Még mindig cummognak vele, és sajnos többszöri unszolásunk ellenére sem akarnak megválni tőle. Próbálkoztunk már azzal is, hogy oda adhatnánk a télapónak, de sajnos nem osztoztak velünk eme ötletben. Így aztán valószínűleg maradnak még. Ebből igazán Barneszka cumija a gáz, ami még az első dudesza volt, így mostanra egy lapos, kopott, repedezett gumifoszlány. Ő mégsem akar megválni tőle, sőt  egyik - jobb állapotú variációja - sem felel meg neki. Az Ő cumiját szégyeljük a legjobban, de ezt még félre tudnánk tenni, inkább aggódunk azon, nehogy leszakadjon a műanyagról az a szakadt szopókája és megfulladjon, piciny kisfiúnk.
Barnika ragaszkodásának újabb tárgya Szuri, aki egy cuki plüss figura. Konkrétan Sid a Jégkorszakból, de mi elneveztük ezt a kis lámát szurikátának egy állatkerti séta után. Azóta Szuri Barnival alszik és együtt mennek az oviba is.
Pannikának mindig más az ilyen mániás cucca. Néha Barbie babák garmadájával utazunk az ovi felé, néha a kétszáz plüss izé közül választ magának kedve szerint. A lényeg, hogy mindig visz valamit magával, de legfőbb vágya egy Chou-chou baba, amit már meg is rendeltünk a Jézuskától. (ez egy interaktív nevető, síró, büfiző, beszélő baba)
Barnesz semmi mást nem rendelt a Jézuskától, csak dobot - amit meg is fog kapni - furulyát, gitárt, zongorát, trombitát és nagybőgőt. Imádja a zenét, állandóan dobol és Niki szerint - a zeneoviból - érzéke is van hozzá.
Mi meg semmi mást mint füldugót és MagneB6-ot kérünk, de jó sokat.....

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr1004916464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása