Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2014.09.12. 14:32 vidrapeter

Idei lemaradások 2.rész

Amit még be kell hoznom az a nyár és a nyaralás.
Panni és Barni még az óvoda ideje alatt 3 hetes úszótanfolyamon váltották be a nevükből adódó elvárásokat, és próbáltak kis vidraként megtanulni úszni. Az első tanfolyam félsikerrel zárult. Tudtak is meg nem is. Bátrak is voltak meg nem is, de arra ez pont elég volt, hogy a szokásos Vonyarci nyaraláson ügyesen és biztonságosan uszikáljanak a medencében.

IMG_7986.JPG

IMG_8174.JPG

IMG_8173.JPG

IMG_8171.JPG

IMG_8074.JPG


Vittünk magunkkal egy óriás úszógumit, ami irtózatosan nagy ötletnek bizonyult, mivel órákon át voltak képeseket EGYÜTT játszani vele. Beleugrottak fejessel a közepébe és alul a víz alatt ki. 
Természetesen a nyaralás másról is szólt, amit nagyon élveztünk. Megismertük Pali Vincét, aki egy tüneményes kis husimanó, Noel kistestvére. Sokat játszottunk együtt, de főleg a strandolásról szólt az a pár nap. Egyik nap, amikor már rosszabbra vált az idő, Judit mamával és Öcsi papával találkoztunk Zalakaroson, és ott az élményfürdőben rongyosra áztattuk az ujjainkat 5 órán keresztül. Csúszdák garmadáját repültük be, és a legjobban Vízipók világa tetszett a legjobban, ami egy vízijátszótér medencében, sok-sok csúszdával, vízifegyverrel és egyebekkel. Nagyon élveztük és meg kellett ígérnünk, hogy újra elmegyünk egyszer oda.
A nyár többi része túlnyomórészt az esztergomi strandon telt, az ovi szünetben a nagymamákkal lebzseltekt a Kicsik. Voltunk még Sukorón a Danielláékkal, és ott Stefikéval, az unokahúgival játszottunk, pancsiztunk. Szuper volt.

IMG_8010.JPG

IMG_8021.JPG

IMG_8012.JPG

IMG_8048.JPG

IMG_7975.JPG

IMG_8034.JPG

IMG_8050.JPG


Az augusztusi úszótanfolyamon végre - ha nem is százszázalékosan, de sokkal biztosabban - megtanultak úszni, így akár már úszóedzésre is járhatnánk, hétfőn, szerdán, pénteken. Ezzel csak az a gond, hogy én mindenképpen szeretném, ha valamilyen hangszeren muzsikálnának ezek a Törpék, így hétfőn és csütörtökön zeneoviba fogunk járni a Zeneiskolába. Úgy tűnik, hogy egyelőre műveltek lesznek is nem sportosak -hogy Apukát idézzem :-)

Még a nyár végén voltunk a szlovák rokonok, Marikáék nyaralójában, ahol egy óriási medencébe ugráltak a gyerekeink. Nem ért le a lábuk sehol, mégis beugrálva, és ügyesen kiúszva élvezték a "habokat".

IMG_8020.JPG

IMG_8150.JPG

IMG_8129.JPG

Rengeteg olyan dologról nem tudtam most a rohanásban írni, ami igazán róluk, a személyiségükről szól, de menet közben ezeket pótolni fogom. Viszlát 8 hónap múlva.... :-) (mert ígéretekben jó vagyok, de most betartom) 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr506692239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása