Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2011.04.11. 23:09 vidrapeter

Pizza, popcorn satöbbi

Nem vagyunk hiperaktívak!
Ma az interneten kitöltöttem egy tesztet és megnyugvással tapasztaltam, hogy se Panni, se Barni nem hiperaktív. Ez megnyugtató, de hétköznapi értelemben kétségbevonható. őrült módjára szaladgálnak fel-le a lakásban, hajtják magukat a motorral és kergetik a "daa"-t (labdát).
Jön a tavasz, aminek nagyon örülünk, hiszen így egyre többet lehetünk kint a levegőn. Barni szinte félóránként hajtogatja a "dunna"-t, (Duna), mert imádnak mindketten kavicsokat dobálni és bottal vizet kalapálni. Meg is kapták Virágtól az első gumicsizmájukat, ami Panni esetében egy gyönyörű rózsaszín és szivárvány csíkos példány volt, Barni egy krokodil arcú zöld csizmát kapott. Ezt a különbséget Panni nem tűrhette, kizárólag a Barni zöld csizmájában volt hajlandó szaladgálni. Így aztán arra kényszerültünk, hogy becseréljük az övét is egy ugyanolyanra. Mondták már többen az ikresek közül, hogy készüljünk fel előre arra, hogy mindenből egyforma fog majd kelleni nekik. Na jó, ez oké is, de pont egy zöld gumicsizmával kellett kezdeni??? Mi jön még? 
Mert az már nem új, hogy Panni döglik a kisautókért és Barni is imádja a babákat. A színes labdáért mindig nagy a küzdés, de a kád láncos dugóját is hihetetlenül szeretik.
A múlt héten kaptak oltást, amitől néhány napig nagyon bújósak voltak. Volt némi hőemelkedésünk is, de ezen könnyedén átléptünk.
Hétvégén volt nagy hejehuja, mert meglátogatott minket Anya bátyja és családja. Milán, (kis)Katus és az Ikrek eszeveszett parádézását egy isteni pizzaevés követte, amit Apa saját kezűleg gyúrt és készített el. Nagyon finom volt, és a gyerekek is elképesztően falták mindannyian. Utána még egy nagy tál popcornt is behabzsoltak, amit Barnesz annyira imád, hogy óriási "Nem" kiabálásokkal teremt le mindenkit, aki az "Ő" táljából próbál falatozni. Egyre ügyesebben isznak pohárból. Barni két napja nagy lendülettel issza a tejet bögréből. Lehet, hogy csak a pohárból való ivás bulis neki, mindenesetre nagyon ügyesen űzi ezt. Panni étvágya mit sem csökken. Nagy "hamma-hamma" kiabálásokkal, örömmámorban úszva közeledik, ha esetleg eszünk valamit az asztalnál. Mindent megkóstol, igazi kis gasztro-királylány. Minden ízre kíváncsi, és eddig nem sikerült olyat találni, amit nagy undorral kiköpött volna. (persze nem is erőlködünk nagyon)
Méreteik:
Barni: 86 cm és 12,8 kg
Panni: 82 cm és 13,6 kg  

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr272818956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása