Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2011.01.31. 11:40 vidrapeter

Pályaválasztás - pipa!

Nem lehet elég korán kezdeni - mondják és ez igaz is. Néhány napja teljes biztonsággal körvonalazódott, hogy az Ikrekből mi lesz felnőttkorukban.
Barni - nem kérdés - szakács lesz. Ezzel nincs is baj, reméljük, hogy lesz neki néhány Michelin csillaga, mi meg jókat fogunk kajálni a főztjeiből. Apukája génjeit örökölte, aki szintén eszeveszett jól főz. Barni már most imád minden edényben keverni-kavarni, úgy mozgatja a kézi habverőt, mint senki más. Mellette már nem lehet csakúgy főzőcskézni, mert segíteni akar. Sikítozva követeli, hogy megkavirnyálhassa az edényben rotyogó ételt. Leírhatatlan mosoly borítja be pofiját, amikor ezt megengedjük neki. Amikor nem főzünk, Ő akkor is a konyhapulton szeretne pakolni. Imádja a poharas és fűszeres szekrényeket, állandóan felkéredszkedik a pultra és amint kinyitja az ajtókat, halandzsázik, beszélget a poharakkal, bögrékkel és szagolgatja a fűszereket. Szerintem nem is kérdés, hogy ez a jövő. De, ha netán elfordulna a konyhaművészettől, akkor mosógépszerelő lesz. Imádja a mosógépeket. Hosszú percekig gyönyörködik abban, ahogy az forgatja a ruhákat. A centrifugálásra mindig beszalad a fürdőszobába.       
Panni esetében már nem ilyen egyszerű a helyzet. Sok minden olyan dolog érdekli, amiből mi azt a következtetést vonjuk le, hogy Művésznő lesz. Imád táncolni, illegni-billegni, királynő-tartásban lovagol a papák nyakában. Néha megsemmisítő lenézéssel bír minket, halandókat vizsgálni, és persze huncut a végtelenségig. Néha együtt főz Barnival, de ez nem tart túl sokáig - végülis a minimális női érdeklődés megvan a konyha dolgok iránt. Sokkal jobban érdekli őt a sminkes cuccom, a fülbevalóim és a gyűrűim. Igazi nő. Mindig észreveszi, ha ki van lakkozva a körmöm, és ha új ruhát kap - amit persze rögtön felpróbálunk - ő azt nem hajlandó levenni egy jó ideig. Járkál benne, felszegett fejjel és arcán ez olvashat: Most nagyon szép vagyok, hagyjál békén!
A kép tanúsága szerint, kicsit bajban vagyunk, mert vetkőzni is marhára szeret. Ebből viszont mi nem szeretnénk hosszútávú következtetéseket levonni. Ráadásul imádja a puffasztott kukit. :-)
De, ha mindezek közül egyik sem, akkor még ott van a WC-s néni pozíció. (túl nagy volt a csend Panni körül)

Szombaton élményfürdőztünk egy kicsit, ami nagyon tetszett a Kicsiknek. Pancsoltak nagyokat, aztán ettek egy kis sültkrumplit rántott sajttal - mindkettőt imádják, de csak ritkán kapnak ilyen zsíros cuccokat. Mindannyian jól elfáradtunk. Ők az élménybe, mi meg a hajkurászásukba.Hazaérve mind a négyen két órát aludtunk - úgy mint akiket fejbe vertek. Meg is beszéltük, hogy legközelebb tavasszal megyünk, hátha a kevesebb ruhafelvétel megkönnyíti valamelyest a dolgunkat.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr1002627457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása