Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2010.11.07. 20:43 vidrapeter

Dumálós tipegők

A hétvége nagy részét Judit mamával és Öcsi papával töltöttük, mivel 35. házassági évfordulójuk kapcsán szombaton együtt ünnepeltünk, így jobbnak láttuk, ha egyúttal ott is alszunk. Ezért aztán sokat hintáztak és bébikompoztak a Kicsik, amivel egyre ügyesebben mozognak. Kezüket fogva egyre szebben lépkednek, így aztán már csak az önállósodásra várunk mindannyian türelmetlenül. Kíváncsiak vagyunk melyik Mütyűr fog először elindulni. Beszélni nagy valószínűséggel Panni fog hamarabb, hiszen Ő már most is mondogat néhány szófoszlányt. Hangosan "ott a, ott a" -t kiabálva örül meg mindennek, amit szeret. A hinta már "ta" néven fut, és Ida néninek köszönhetően a csecse szó is kipösszen néha a száján. Barni mindenre nagyon érdeklődően mutogat, és Ő-zik. Ha autót lát az ablakban olyan erőlködésbe kezd közben "Ö, Ö, Ö"-t kiabálva, hogy nagyokat mulatunk rajta. A pá-pá mindkettejüknek nagyon megy, de csak ha kedvük van hozzá. Barni még integet is nagyokat, amit Panni is elkezdett egy-két napja.

A csőrős pohárral sokáig kínlódtunk, de csütörtökön egyik pillanatról a másikra ittak belőle, így azóta csak abból kapnak teát. Ezt is kipipálhatjuk végre.

Amit nagyon szeretnek és sikongatva fogadják, az a puffasztott kuki. Ha nem vennénk el tőlük, akkor képesek lennének egy egész zacskóval megenni, egy ültő helyükben. Panni csak akkor nyugodt, ha mindkét keze tele van a puffasztott kinccsel. Barni ettől megfontoltabb, de ha elfogy előle a kuki-halom hangos kiabálásba és mutogatásba kezd.

A Kicsik imádják a mesekönyveket. Hihetetlen türelemmel és csodálattal lapozgatják, nézegetik és már mutogatják az ismerős alakokat. Szét is téptek néhányat már a nagy buzgalomban. Nagyon szeretik, ha a könyvekben lévő mondókákat énekeljük nekik. Képesek lennének órákig hallgatni (pedig nem véletlenül nem indultunk az X-faktorban :-)) Panni énekel is és közben tánci-táncizik. Illeg-billeg és kicsücsöríti a pici popsiját. Barni ének helyett inkább nagyokat sikongat, kurjantgat, amit nagyon élvez. Láthatóan bennük ott van az X-faktor....:-)

 

Szólj hozzá!

Címkék: viselkedés baba beszéd ikrek élmények járás


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr592432107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása