Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2010.04.25. 20:35 vidrapeter

Keresztelő

Ma volt az Ikrek és Unokatestvérük, Katus keresztelője az Esztergomi Bazilikában. Nagyon vártuk már ezt a napot, mert így újra együtt volt az egész család.

Tibor Atya - aki Apát és Anyát is összeadta, és aki mellett Apa 12 évig ministrált - keresztelte meg az Apróságokat. Mindhárom baba jól viselkedett a ceremónia alatt, nagy szemekkel néztek, amikor a homlokukat kenegette és amikor vizet locsolt a kis buksijukra. Barni keresztszülei, Anya bátyja Petya és kedvese Kata lett, Panni keresztszülei Apa húgija, Eszter és kedvese Norbi lett.

Ili mama, Docca papa, Judit mama és Öcsi papa, Eta dédivel együtt dagadtak a büszkeségtől, ugyanúgy mint a kis Katus másik nagyszülei a kalocsai Kati mama és Pista papa is. Katuska keresztanyukája, Kata húgija, Karola lett. Velünk voltak még: Zsófika, Apa keresztlánya, Zsolti (Apa keresztapja) és kedvese, Viki, valamint Karola kedvese Máté és Anya keresztapja Öcsi (Ili mama öccse) is - Ő készített a fotók javát.
A keresztelő után egy étterem kerthelyiségében ebéddel ünnepeltük ezt a nagy napot. Gyönyörű idő volt, a Kicsikről még a sapkát is levettük. A jó levegőn nagyot szunyáltak, majd utána kézről kézre jártak, amit mindannyian nagyon élveztek.

Panni két napja tündéri szájtartással gügyögi a "dádádádádá"-t, Barni is elkezdte cifrázni, de leginkább az iszonyatos üvöltés és sikoltozás jellemzi azokat.

1 komment

Címkék: család ikrek élmények


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr931950974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ofriki 2010.04.25. 22:23:38

Tiszta szivbol gratulalok!
süti beállítások módosítása