Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2010.03.15. 20:33 vidrapeter

Márciusi hosszúhétvége

Ismét egy hosszabb hétvégét tölthettünk együtt, ami ismét mozgalmasra sikeredett.
Szombaton igaz egész nap itthon voltunk, pihentünk, az este programtelibb volt. Barbarával elmentünk vacsorázni majd egy kicsit bulizni a Trafóba, éjfél környékén váltottuk itthon a Csőszöket, Judit mamát és Öcsi papát.
A szombat esti kimaradás nálam mindenképpen kihatással volt a vasárnapi délelőttre, szerencsére Anyu várt minket ebédre, mely után egy jó kis alvással regenerálódtam. Délután Budapestre mentünk Gabiékhoz, Zsófiékhoz. Olivér és Áron nagyon élvezték az Ikrekkel való játék lehetőségét.
Ma ismét ebédmeghívásunk volt Petiékhez és maradtunk egészen estig. Katus és Panna először játszott együtt, járókában a lógó játékokkal. Milánnak nagyon tetszett a "területére" betörő Csöppségek közelsége. Folyamatosan simogatta, puszilgatta, dédelgette Őket.
Az Ikrek egyre többet, egyre nagyobb kedvel vannak hason, s nyomják ki fejüket a magasba. Barni péntek esti pörgés tudása elapadt, azóta egyszer sem fordult se ide, se oda.

A főzelékek előreláthatólag nagy kedvencek lesznek, vasárnap kész, üveges bébiételt kaptak, répásat és brokkolis karfiolosat. Panni túl ette vele magát, egy hányással rendezte is a problémát, amit egy teljes átöltözés és egy újabb etetés követett.

Szólj hozzá!

Címkék: etetés baba ikrek élmények


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr901842271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása