Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2010.03.12. 22:10 vidrapeter

Barni első átfordulása

Szép, ünnepi nap a mai, Barbara születésnapja van. Újabb unokatestvér jövetelére is fény derült, Daniella és Pisti őszre várja Babájukat, most a 12. hét környékén járnak. Nagyon nagy örömmel fogadtuk a hírt, olyan jó látni gyarapodó "csapatunkat".
A héten szinte minden tökéletesen zajlott, az Ikrek a jó formájukat hozták, alig volt hisztizés. A fogzási problémákat talán sikerült kiszorítanunk életünkből. Egy homeopatikus kúpot használunk (viburcol), valamint a borostyán nyakláncot is viselik a Babák.
Ma voltunk konduktornál, Bajnok Ildikónál. Panninál van egy kisebb, kifli jellegű kényszer fejtartás, ami ikreknél igen gyakori. Majd jó sokat fogjuk tornáztatni, mozgatni, masszírozni Pannus nyak környékét. Barnival minden rendben. Örömmel újságoltuk Ildikónak, hogy néhányszor, véletlenszerűen már előfordult hasról hátra történő átfordulás.
Hát erre mi történik ma este? Barni a fürdetés előtti torna és masszázs után elkezd forogni. Majdnem kivitelez egy hátról hasra fordulatot, de megakad az ágyneműben. Közbeléptem, hasra fektettem, erre Ő rögtön visszaperdült hátára. Ezt sokszor ismételgettük, nagyon tetszett Neki. Panni és Barbara is örömmel fogadták a teljesítményt, igaz Barbara hangja kicsit eufórikusabb volt. :)

Panninál is volt már véletlenszerű, nem ilyen tudatos fordulása. Ő is nagyon próbálkozik, hogy helyet változtasson. Néha az éjszakai alvás során jelentősen elvándorol a kiságyban, amit sajnos még nem láttunk soha, hogyan teszi.

Szólj hozzá!

Címkék: baba ikrek fogzás fordulás


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr851835537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása