Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2011.02.21. 12:06 vidrapeter

Este kupi, reggel kupi

Lassan kezdünk hozzászokni ahhoz, hogy folyamatosan a lábunk elé (alá) kell nézni, ha járkálni akarunk a lakásban. Hol egy kanál, hol egy dömper (amiből több mérettel rendelkezünk), hol pedig valami zenélős őrületbe rúgunk bele. Kislakásunk kezd megtelni a kisebb-nagyobb játékokkal, lassan teljesen kiszorulunk innen. Átveszik a hatalmat a gyerekek. Lehet reggel, vagy este Ők mindig találnak valamit, amivel zenélhetnek, zöröghetnek, vagy amit szét lehet szórni a szélrózsa minden irányában.
Esténként 7 és fél 8 körül pancsolunk, utána némi játék következik, amíg Apa elkészíti a kakaót, vagy a karamellás tejecskét. Panni nagy lelkesedéssel fogadja a cumisüveget, Barnit ez nem izgatja fel annyira, ők sokszor csak játszik vele, harapdálja, szanaszét fröcsköli. Panni kínosan ügyel arra, hogy minden cseppje a megfelelő helyre kerüljön. Közben tv-t néz, főleg ha valami színes kriksz-kraksz látható a képernyőn. Barni, ha már kiszórakozta magát a kakaó szétkenésével és szétspriccelésével várja a fogmosást. Ezt Ő nagyon szereti, a berregő fogkefétől sem fél. Panni nem igazán engedi megmosatni a fogait, gyorsan lenyalja a fogkrémet, és részéről vége is a műveletnek. Miután gondoskodtunk a tiszta lehelletről (legalábbis Barni esetében biztos) irány az ágy. Mostanában könnyebben elalszanak, de éjszaka ugyanúgy, mint eddig 5-25 alkalommal kell felkelni hozzájuk. Egyre hamarabb fel is kelnek, fél8-8 között már kiabál a Barni kifelé. Régebben előfordult, hogy 9-fél10ig is húzták a lóbőrt. Hmm. Mondják, hogy egyre könnyebb lesz... Na ne, tényleg?
Amint felkelnek irány a hancúr a szülői ágyban. Néha engedik, hogy összebúgócsigázzunk egy kicsit, de ha már megunták a sok puszit és gyömöszt, elindulnak felfedezni a lakást. Kiolvassák az "újságot".
Néha megszeretgetik egymást.
Zenélünk kicsit.
Aztán indul a kőkemény munka. Új szakmánk: logisztikus. Szállítmányozunk fel s alá. Néha üresjáratban, de általában Judy-babát és a kisbabát szállítjuk el a lakás minden pontjára.
Része a reggeli dolgoknak, Panni hajszerkezete, ami kb. délután 2-re lapul le a megfelelő formájára.
Barni-bibi, ami nagy lovaglás eredménye.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr592676747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása