Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2010.05.30. 20:48 vidrapeter

Kilenc hónaposan

Ma nemcsak gyereknapot, hanem a 9. hónapjukat is "ünnepeltük" az Ikreknek. Szombaton együtt voltunk négyesben délelőtt, majd ebéd után sikerült egy többórás sétát ejteni. Csatlakozott hozzánk Öcsi papa is, és Eszteréktől megkaptuk az esküvői meghívójukat. Már nagyon várjuk a július 10-ét mindanyian. Este Apa és Anya buliba mentek, mert a Jávorfi Feri barátjuk betöltötte a 40-et, így az Ikrekre Judit mama és Öcsi papa vigyázott.
Vasárnap ebédre mentünk Eta dédihez, majd egy közös ebédutáni szunyókálás után grilleztük egy jót Petyáéknál, ahol velünk volt Ili mama és Docca papa is. Milán örült, hogy megint "ajándékozós nap" van és boldogan játszott a verdás autóival. Katus és az Ikrek együtt pörögtek-forogtak a földön. Édesen figyelgették és fogdosták egymást.

Újdonságok
"Panni-kutyus" és "Dumás-Barni" az elmúlt héten nagyon aktívak voltak. Panni annak ellenére, hogy nem forog a hasáról a hátára és vissza, elkezdte felemelni a fenekét és négykézláb hintáztatja a popsiját, vagyis kutyázik. Hipp-hopp és mászni fog. Egyébként még mindig nagyon türelmes és hálás kisbaba. Minden apró tőrödést mosollyal jutalmaz. (szegény, örül, ha valaki végre hozzászól, hiszen örökösen Hisztis-Barni miatt kerül Ő háttérbe) Édesen nő az a két kis apró fogacska, ami már ott fehérlik a szájában.

Barni nagyon szépen forog, szinte lehetetlen Őt már a hátán tartani pelenkázás és fürdetés alatt. A múlt hét végén rájött, hogy csattogni tud a nyelvével, és ezt a héten hangos dumázással bővítette ki. A "dajdajdajdaj"-tól visszhangzott az egész lépcsőház. Fogai még nem jönnek, de már látható, hogy neki is egyszerre kettő fog előbújni az ínye alól. Egyébként hihetetlen sajtkukac, egyfolytában mozog, mindig csinálnia kell valamit. A horozóból már kimászik, így minden alkalommal le kell kötözni. És persze állni akar, folyamatosan nyújtaj a lábait, és nagyon ügyesen tartja magát kicsi tappancsain. Persze nem engedjük neki nagyon, nehogy baj legyen belőle. A fenekét is emelgeti, de ehhez Ő még lenyomja a földre a fejét. Lassan rá fog jönni arra, hogy a karjait is kell használnia.

Szólj hozzá!

Címkék: viselkedés baba ikrek élmények fogzás fordulás


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr962043192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása