Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2010.02.15. 22:42 vidrapeter

Húszonnégy hetesen

Tegnap voltak az Ikrek húszonnégy hetesek. A hétvégén hagytam őket egyedül Anyukájukkal, mivel a nyári rafting helyett síelni voltam Wildalpenben. Hiányoztak nagyon, webbkamerán többször láttam őket, dehát az nagyon keveset pótólt.
Múlt héten ismételeten voltunk kontrollvizsgálatokon, fejlődés neurológián és konduktornál. Azt mondták, hogy nincs mit mondani. Ez a legjobb, minden ok, csak így tovább. Kaptunk újabb feladatokat, melyekkel bővítenünk kell a mindennapi tornát.
Panni és Barni tényleg napról napra újabb dolgokat produkálnak, fognak, figyelnek, kezüket rágják és egyre többet "beszélnek". Vasárnap Barninak nagyon sok közölnivalója volt, egész nap be nem állt a szája. Egyre jobban érdeklődnek egymás iránt, lekötik egymás figyelmét.
Panninak kilyukasztották a fülét pénteken, sajnos nem jól, igen béna helyre és nem is szimmetrikusan sikerültek a lyukak. Így most kivettük a fülbevalót, hogy benőjön a lyuk, újabb próbálkozáshoz. Barninak megvolt az első hajvágása, néhány szál már nagyon hosszú volt, valaminta fejbőre is hámlik, amire a gépi vágás a megoldás.
A kanállal való evés nagyon nagy kihívás, immár három hete. Még mindig vannak vele problémák, nem mindig sikerül jó ütemben nyitni, majszolni, nyelni. De sebaj majd belejönnek. Panni  6940 gramm, Barni pedig 8030 gramm.
Ide most nem töltök fel képet, de a szokásos albumban az elmúlt hat hétről készült egy összefoglalás. ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: ikrek kontroll élmények nővekedés


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr111761901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása