Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2011.04.04. 20:20 vidrapeter

Játszis vagányok

Egyre nagyobb lelkesedéssel vetik bele magukat a játszótéri szórakozásba. Régi kedvenc a hinta, de utána rögtön és visszavonhatatlanul a csúszda következik. Eddig óvatosan, kezüket fogva engedtük csak lecsúszni a kis popsijukat, de Virág - a mi jobb és balkezünk Apa műtétje óta - vagányan kezüket elengedve engedte már röpülni a Kicsiket. Így aztán hivatalosan is nagyfiús, nagylányos csúszdázók lettünk. Kedvencünk a Máltai játszótér, ahol rengeteg játék vár mindig minket. Mindketten imádják a játék babakocsit tologatni, valamint a homokozóban is több liter kakaót főztünk már. A játékházikókban nagy viháncolással kukuccsolnak kifelé, és nagyon élvezik, ha társat is találnak hozzá.
Néhány napja nagy lendülettel elkezdtek motorozni. Barni szédítő sebességgel űzi a dolgot, szinte már félelmetes, főleg, amikor a szomszédok meredek garázsbejáróján akar legurulni.
Költözésünk egyik legnagyobb előnye az, hogy bármikor kimehetünk sétálni, nem kell feltétlenül segítség hozzá. Ezt ki is használjuk, főleg amikor a Dunára mehetünk kavicsot dobálni, lovakat nézegetni és szaladgálni. A hétvégén meg is történt, hogy Barni az újdonsült gumicsizmájában beletrappolt és lecsücsült a vízben. Judit mama, Öcsi papa és Apa pulóverbe csavarva rohantak haza vele, nehogy megfázzon ez kis felfedező.
Panni mostanában megint harapdál mindenkit. Barni háta már két helyen is lila fogsorban díszeleg, mert valami miatt bepipult rá. Főleg, ha a tv előtt állnak és nézik az időjárás jelentést. Na, akkor elszabadul a pokol, hogy ki legyen közelebb a napocskákhoz. Pannesz ilyenkor rendszerint beleharap az akadályba. Anyát is megharapta ma egy párszor, de sikerült a legtöbbet kivédenem. Az esti már meglátszik a térdem mellett, pedig én nem is küzdöttem a napocskák látványáért.  
Pancsúr egyébként, piciny popsiját könnyedén megemelve mászik fel minden székre és áll fel rá, közben őrjöngve ráncigálja a támlát. Valamelyik nap megtörtént a közös baleset. Mindketten a pofijukra huppantak. Ennek eredménye, hogy Panniból és Barniból is "szandika szájú" babák lettek.  
A tv állványra eddig nagy izgalommal másznak fel, de ügyesen kicseréltük, és az új variációra már nem tudnak felkúszni - egy darabig...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr702799914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása