Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2010.02.07. 21:10 vidrapeter

Ismét egy vasárnap

Szokásomhoz híven ismét vasárnap frissítek. Tudom sokan szívesebben látnának gyakrabban fényképeket, dehát nekik nincsenek ikrei. Persze bámulva nézem én is az ikres blogokat, ahol vannak néhány naponkénti frissítések is.
Számomra a hét legnagyobb eseménye, hogy Barni egyszer magától hasról hátra fordult. Én az ágyon újságot olvastam, Barni mellettem feküdt, Barbara egyszer csak kiált: Nézd! Mikor odapillantottam Barni már az oldalán volt, ahonnan rögtön hátára fordult. Látszott rajta, hogy Ő is igen meglepődött, jobbra - balra forgatta a tekintetét, mi is történt.

Fejlődésük napról napra tagadhatatlanúl zajlik, a napokban főként ez verbalitásukban mutatkozott meg. Hosszabban, artikuláltabban gügyögnak, heherésznek. Fekve intezívebb a mozgásuk, hordozóban ülve pedig egyre jobban foglalkoznak a lógó játékokkal. Panni félfekve karban tartva folyamatosan próbál felülni, erőlteti feje emelését.

Folyamatosan tornáztatjuk a Babákat, hogy erősítsék hát, nyak és egyéb izmaikat. Egyik legjobb eszköz erre a babahenger, élvezik a gurgulázást, valamint a hengerben lévő csörgők hangját. Ehhez persze egyre többet is esznek. Naponta próbálkozunk almával és banánnal is, kisebb - nagyobb sikerrel. Súlygyarapodásukkal nincs semmi probléma: Panni 6860 gramm, Barni 7970 gramm.


 

Szólj hozzá!

Címkék: baba ikrek élmények nővekedés


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr971737612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása