Az Ikrek

Panna és Barna mindennapjai napló szerűen a Családnak, a Barátoknak, s minden kedves kíváncsiskodónak. S nem utolsó sorban a Babáknak, hogy nagykorúan olvashassák mostani gondolatainkat.

Utolsó kommentek

  • FNora: Kedves Szülőtársak, ez könnyeket csalt a szemembe, de komolyan! (2012.04.04. 21:01) Backstage
  • sue69: Sziasztok! Szeretnék írni Barbinak, de nem működik az e-mailcíme!! Kérlek írjátok meg a jó címet: ... (2011.06.12. 11:01) Mese mese mátka
  • Soma Barnabás: Sziasztok! No para Soma is detto. Én kiakadtam, majd volt, hogy nem alhatott csak egy-másfél órát ... (2011.06.02. 21:39) Érik a cseresznye
  • Erika2: Imádnivaló gyerekek! Ezeket a képeket elnézve pedig sajnálom, hogy nincs lányom is... Gratulálok a... (2011.01.11. 13:14) Pipitoll-királylány beelőz
  • krisztike83: Gyönyörű szép babák!!! :) (2010.12.13. 16:47) Fél évesen
  • Utolsó 20

2009.09.28. 20:09 vidrapeter

A huszonkilencedik nap - itthon

A várva várt nagy nap. Hetek óta erre a napra vártunk. Olyan jó lesz otthon együtt, vágyakoztunk erre még néhány nappal ezelőtt. Mai mérésnél mindketten 2100 grammosak voltak, Panna 44 cm, Barna pedig 48 cm. A vizsgálatoknál minden rendben volt Velük.
Ma a délelőtt már úgy mentünk a Babákhoz, hogy velünk volt saját ruhájuk, plédjük és hordozójuk. Indulhatunk haza...

Olyan mérehetetlen izgalom volt mindkettőnknek megélni a pillanatot, most már csak mi vigyázunk rájuk, nincs szakértő orvosi, nővéri felügyelet mellettük. Sokat tanultunk Tőlük, sok tanáccsal el is láttak minket. Rengeteget köszönhetünk az ÁEK Koraszülött Osztály dolgozóinak!
Elindultunk haza, ilyen óvatosan soha nem vezettem még. :) Barbara a Babák között, én pedig folyamatosan kérdeztem, hogy vannak a Babák.
Itthon a Nagyszülők vártak minket, igaz sietnünk kellett, közeledett az etetés ideje, Barni jelezte is. Az első alkalom volt, hogy én is etethettem Őket. Aztán megmutattuk a lakást, a böfizés közben. Majd irány az ágy, a saját ágyuk...

Este fürdetés is volt, így végre testközelben lehettem velük, főleg, hogy én fürdethettem Őket.

1 komment

Címkék: kórház baba ikrek barna panna


A bejegyzés trackback címe:

https://pannabarna.blog.hu/api/trackback/id/tr211413868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apacukakinga 2009.09.30. 19:11:57

Gratulálok hogy hazamenetelhez, meg a nagyszerű gyarapodáshoz. Nem is tudtam hogy itt voltatok az AEK-ben. Ha tudtam volna mindenféle segítséget felajánlottam volna hiszen nem messze lakunk! Sajnálom hogy ez csak most tudatosult bennem. Bocsi. De sok sikert, és nagyon szorítottam ám!
Puszi: Kinga
süti beállítások módosítása